Wie zijn we

Wie zijn wij?


Bruinbeke Leeft! is een buurtvereniging die wordt gedragen door 5 gezinnen die zich met hart en ziel inzetten voor de buurt! We stellen ze even aan u voor:


Paul Van Malderen is sedert jaar en dag onze voorzitter. Onder zijn leiding is Bruinbeke leeft! uitgegroeid tot een begrip in Schellebelle en omstreken.


Hij is de bezieler van de vele fietstochten en wandelingen doorheen onze mooie rozenstreek.Geoffrey De Baets is verantwoordelijk voor de financiën van onze buurtvereniging. Hij zorgt er telkens voor dat de rekening klopt.

Olivier De Raedt en Inge Lievens

Dominique Maes is verantwoordelijk de communicatie op sociale media (Facebook, Twitter, Instagram en hij is tevens de webmaster van de site www. bruinbekleeft.be


Daarnaast is hij ook secretaris van Bruinbeke Leeft!

Christine Roggeman en Paul Van Malderen

Elke Vlaeminck en Geoffrey De Baets

Dominique Maes en Ellen Bracquené

Leen Janssens en Gert De Waele

Hoe het begon!


Eind 2011 was men op diverse fronten bezig om een nieuwe buurtwerking op poten te zetten. Op een zwoele zomeravond ontsproten al een paar ideeën in de Roelandtstraat maar tegelijkertijd broedde men ook op allerlei ideeën ter hoogte van de Kapelle.


De verschillende groepen gooiden zich samen en Bruinbeke Leeft! werd boven de doopvont gehouden. Onze eerste nieuwjaarsreceptie in 2012 was een feit.

De start van vele beruchte middagen en avonden in de Kapelle, ...