Café Kapelle

Bruinbeke leeft!

Het gehucht waar het net iets leuker wonen is!

Café Kapelle


De dorstigen laven is één van de daden van barmhartigheid. Bruinbeke leeft is een toonbeeld van barmhartigheid en daarom laven we elke derde zonddag van de maand de dorstigen in een sacrale sfeer van de Kapelle van de Bruinbeke.


Kom gerust een aperitiefje drinken of gewoon de dorst lessen na een stevige fietstocht, wandeling of lange feestnacht. Regelmatige organiseren we extra activiteiten tijdens deze zondagmiddag!


Volgende activiteit


21 september 2020
We are back!!!


Na een lange periode van stilte door het alom bekende virus zijn we blij om onze jaarlijkse MTB -tocht op zondag 20 september 2020 aan te kondingen.

We doen er alles aan om deze veilig te laten doorgaan en we respecteren alle noodzakelijke maatregelen.

We hebben drie parcours uitgewerkt nl. een omloop van 29 km (A) , een omloop van 26 km(B), met afsplitsing naar een omloop van 16 km (C)

==> opties 16 km, 26 km, 29 km , 45 km , 55 km.


We zullen ons beperken tot maximaal 200 vooraf ingeschreven deelnemers ( individuele namen en contactgegevens nodig) en gaan werken met voorafbetalingen.


Een deel van de opbrengst gaat naar Villa Vief vzw, een woonproject in Lokeren, opgericht door een aantal ouders van kinderen met een matig verstandelijke beperking


Wij zijn blij dat we na een lange MTB-stilte opnieuw kunnen organiseren en hopen U dit jaar terug te mogen verwelkomen.